DISCLAIMER: Any articles or comments or pictures are on writers individual capacity as to be taking part in DISCUSSION & ONLINE COMMUNITIY LEARNING purposes ONLY.
SPM 2017: Semua warga SMKPJ mengucapkan selamat berusaha buat semua calon SPM 2017. Jangan putus asa dan teruskan usaha untuk berjaya. #kipidap
Saturday, January 17, 2009

TAHUN BARU 2009

Pelajar untuk tahun 2009 semakin berkurang berbanding tahun lepas. Kelas Tingkatan 1 dan tingkatan 2 terpaksa dikurangkan dari 5 kelas menjadi 4 kelas.
Keputusan PMR 2008 jatuh teruk. Hanya seorang yang mendapat 8A dan 2 orang mendapat 6A. Sempena tahun baru ini diharap semua guru n pelajar berusaha gigih untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang..
Salam tahun baru....

6 comments:

mat said...

salam bro tak mau tukaq ka..org lain dah ramai2 tukaq...

mat said...

salam joe.aku cdgkan kau buat link utk setiap panitia soa dia org blh masukan bhn2 or soalan pasr year utk student tgok..klu blh war-warkan pd student blog ni n hang blh rujuk smkmuzaffarsyahblogspot..just giving u some opinion

azrina rusti said...

hii... salam.. update la saluu this blog.. suke bace blog.. =)

pakLah said...

kiranye rmi la cikgu bertukar ye.
ade sebuah lg ar umah kosong.

laman sejarah said...

Salam to penulis blog smk.perwira jaya...Banyak kenangan di Perwira jaya 1995 - 2002. Kirim salam kat cikgu Raub dan Pn Hasnah....Update lah blog selalu....suka baca tentang sekolah-sekolah lama.....

http://cikgusejarah.blogspot.com/
http://caknadisiplinkemumin.blogspot.com/

laman sejarah said...

Updatelah selalu blog ni....Lama dah tak tengok cikgu Raub ( Pengetua ) and Ph. Hasnah.....Kak nah apa khabar sekarang?.

Blog Widget by LinkWithin

Countdown To PMR

Countdown To SPM